جایزه لومیر به «مایکل مان» کارگردان سرشناس آمریکایی رسید فیلم کوتاه «پونگو، اسپایک و تایک» در راه جشنواره فیلم ویژن روسیه خاویر باردم، بازیگر برنده اسکار، حامی جنبش «کارگران سینما برای فلسطین» شد تمدید فیلم-کنسرت بزرگ آثار میازاکی + جزئیات مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (یکشنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۴) صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ کتاب «احمد محمود» چاپ شد ساعت پخش و تکرار سریال «آلا» از شبکه تماشا + خلاصه داستان جورج لوکاس از «جنگ ستارگان» برای همیشه خداحافظی کرد جشنواره فیلم کوتاه تهران زیر ذره‌بین «هوران» «کاوان»؛ فستیوالی برای هم‌نشینی موسیقی و هنر در قشم محمد جهان‌پا، «هیولاکُش» را روی صحنه می‌برد درخشش سینمای مستند ایران در آمریکای لاتین سفر هنرمندانه استاد صباغیان به طبیعت مشهد با «فراسوی زمان» سرقت مرموز اثر پیکاسو در اسپانیا کتاب «زیبا صدایم کن» به ترکیه رفت وقتی بردپیت، اپل را پولدار می‌کند! همکاری نصرالله مدقالچی و محمدرضا شفیعی‌کدکنی در آلبوم «دوازده» بازگشت «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار به شبکه سه تاخیر در تور استرالیای «سی‌صد» به دلیل مشکل صدور ویزا
سرخط خبرها

اعلام ۳ رده قیمتی برای زائران حج ۱۴۰۲ | ۱۳۹ میلیون تومان هزینه حج تمتع

  • کد خبر: ۱۵۳۰۰۷
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۲
اعلام ۳ رده قیمتی برای زائران حج ۱۴۰۲ | ۱۳۹ میلیون تومان هزینه حج تمتع
سه رده قیمتی برای زائران حج ۱۴۰۲ اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس سازمان حج و زیارت خراسان رضوی گفت: به طور کلی سه رده قیمتی در سیستم وجود دارد که گروه اول شامل متقاضیان ۹۹ که ۲ قسط پرداخت وجه داشته‌اند از ۴۳ تا ۷۱ میلیون تومان برآورد شده است. همچنین هزینه گروه دوم متقاضیان ۹۹ که یک قسط پرداخت کردند از ۵۱ تا ۷۸ میلیون تومان و هزینه گروه سوم متقاضیان جدید با اولویت فیش‌های اعلامی از ۱۰۹ تا ۱۳۹ میلیون تومان خواهد بود.

جواد شاد با اشاره به آغاز ثبت‌ نام متقاضایان از ۱۰ اسفند ماه اظهار کرد: ثبت‌ نام متقاضیان از روز گذشته بر اساس اولیت‌های تعیین شده، آغاز شده و تمام کسانی که ثبت‌ نام می‌کنند، باید آمادگی‌های لازم را داشته باشند.

وی اضافه کرد: اولویت اول مشمولان تشرف کسانی هستند که در کاروان‌های حج سال ۱۳۹۹ نام‌نویسی کرده و وجوه مربوطه را واریز کرده‌اند و در آن سال به دلیل لغو برگزاری مراسم حج موفق به تشرف نشدند و تاکنون نیز انصراف نداده‌اند. در صورت عدم مراجعه این افراد، برای تکمیل ظرفیت‌ خالی کاروان‌ها، اولویت‌های بعدی جهت نام‌نویسی فراخوان خواهند شد.

رئیس سازمان حج و زیارت خراسان رضوی بیان کرد: اولویت دوم برای ثبت‌نام در حج ۱۴۰۲ تمامی دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۲۹ اسفند ماه ۸۵ هستند که لازم است این افراد قبل از نام‌نویسی، با مراجعه به سامانه Reserve.haj.ir نسبت به تکمیل اطلاعات فردی و دریافت کدرهگیری اقدام به نام‌نویسی کنند.

وی با اشاره به اینکه اولویت سوم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۳۱ فروردین ماه ۱۳۸۶ هستند، اضافه کرد: نام‌نویسی از این اولویت‌ها صرفا به منظور تکمیل ظرفیت خالی در کاروان‌های اعلامی خواهد بود و ضروری است این مشمولان نسبت به تکمیل اطلاعات و دریافت کدرهگیری اقدام کنند.

شاد تصریح کرد: اولویت چهارم دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ پایان اردیبهشت ۱۳۸۶ و اولویت پنجم کلیه دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع از تاریخ اول خرداد ماه ۱۳۸۶ به بعد و به صورت روزشمار و صرفا تا تکمیل ظرفیت کاروان‌ها در سطح هر استان هستند.

رئیس سازمان حج و زیارت خراسان رضوی در خصوص ملزومات اعزام متقاضیان برای حج ۱۴۰۲ گفت: متقاضیان اعزام سفر حج تمتع سال ۱۴۰۲ باید دارای گذرنامه حداقل با تاریخ اعتبار اول دی ماه ۱۴۰۲ باشند.

وی در مورد قیمت حج تمتع اضافه کرد: در گروه‌هایی که ذکر شد قیمت ارز، بلیت، درجه مسکن مکه و مدینه و ماندگاری زائر براساس اعلام ایستگاه پروازی و نرخ هزینه تکلیفی براساس استان‌ها متفاوت خواهد بود.

شاد در خصوص شرایط اعزام حجاج در حج ۱۴۰۲ اظهار کرد: محدودیت‌های سنی که در دوران کرونا لحاظ شده بود، در حج آتی برداشته شده اما در خصوص محدودیت برای دریافت واکسن که روزهای گذشته خبر آن اعلام شد، عربستان هنوز به ایران موردی را اعلام نکرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->